KAPSUL WILD GINSENG -  

Ramuan utama

Penyembuh Penyakit Kanser

Ekstrak ginseng merah (Ginsenosida RH-2)

         Harga :  RM209.00Ciri-ciri produk

1. Ginseng yang digunakan adalah berusi enam tahun serta berkualiti tinggi yang diambil daripada kawasan terpilih dan kualiti produk juga terjamin.

2. Menggunakan teknologi pengestrakan enzim tercanggih dan memastikan kepekatan bahan aktif ginsenosida yang tinggi digunakan.

 Aplikasi yang bersesuaian

1.  Untuk perawatan tumor dan kanser

2.  Untuk pemggunaan dalam jangka pemulian selepas sebarang penyakit serius.

3.  Untuk merawat kekurangan pada paru-paru, limpa, jantung dan ginjal.

4.  Untuk memperbaiki kesukaran bernafas yang berpunca daripada peredaran renal yang tidak normal,  mati pucuk, pengeluaran mani nokturnal dan gejala kelemahan peredaran renal yang lain.

5.  Untuk merawat dan memperbaiki kelemahan imuniti dan kepada mereka yang mudah menghidap selsema.

6.  Untuk meningkatkan kebolehan mental dan pengingatan.

7.  Bagi tujuan kecantikan dan anti-penuaan.

8.  Kepada golongan usia pertengahan dan warga tua dengan badan yang lemah.

9.   Kepada wanita yang lemah selepas bersalin.

 

6 Fungsi Utama

1. Kesan anti-tumor

Kajian moden menunjukkan bahawa Ginsenosida-Rh2 boleh merencat serangan metastasis sel tumor, ia dapat mengaruh apoptosis dan pembezaan sel tumor; ia bole digunakan dlam rawatan kanser paru-paru, kanser payu dara, kanser perut, kanser tulang, melanoma malignan, kanser esofagus dan sebagainya. 

2. Mengawalatur keimunan dan meningkatkan rintangan terhadap penyakit

Ginsenosida-Rh2 dalam ginseng ialah bahan aktif yang boleh mengawalatur keimunan; ia melaraskan fungsi imun badan dan meningkatkan rintangannya melawan penyakit.  Perubatan Tradisinal Cina percaya bahawa ginseng dapat digunakan untuk merawat kekurangan dalam paru-paru, limfa, jantung dan ginjal; ia digunakan untuk memperbaiki keadaan asma atau kesukaran bernafas, kelemahan bersuara dan bercakap, nadi yang lemah, perpeluhan spontan, kurang stamina, kurang selera makan, najis separuh cair, kelihatan tidak bermaya, palpitasi, ketegangan di dada, kepucatan dan sebagainya.  Ia juga dapat mententeramkan fikiran dan membaiki kesukaran untuk bernafas yang berpunca daripada peredaran renal yang terganggu.

3.  Mengawalatur sistem saraf pusat

Kapsul Wild Ginseng dapat mengawalatur sistem saraf pusat dan meningkatkan proses rangsangan otak dan mengruh kecenderungannya ke arah keseimbangan; ia dapat meningkatkan keupayaan mental dan fizikal, meningkatkan mutu kerja dan melawan keletihan.  Ginsenosida juga dapat menambahkan pengambilan oksigen di otak.  Dengan itu, Kapsul Wild Ginseng, dapat meningkatkan keupayaan pembelajaran ingatan dan mempunyai kesan ketara dalam pembaikan penyakit yang berkaitan dengan ketidakupayaan daya ingatan.

 4.  Meningkatkan fungsi seksual

Kapsul Wild Ginseng dapat menambahkan perembesan kortikosteroid, berkesan ke atas kelenjar-kelenjar gonad; menambahkan bilangan dan daya hidup sperma dalam testis.  Perubatan Tradisional Cina percaya bahawa ginseng berkesan membaiki peredaran renal; ia bukan sahaja digunakan untuk merawat kesukaran bernafas disebabkan oleh peredaran renal yang tidak normal malahan ia juga merawat kekurangan ginjal dan masalah mati pucuk.

5.  Menjaga organ hati

Ginseng dapat meningkatkan aktiviti pelbagai enzim dalam hati dan menguatkan keupayaan detoksifikasi hati; ia mempunyai kesan detoksifikasi dan menjaga hati yang diracuni oleh alkohol.

 6.  Memberi kesan kecantikan dan penjagaan terhadap kulit

Kajian Tasly mendapati bahawa Kapsul Wild Ginseng boleh diserap dengan perlahan oleh badan manusia, ia boleh mengembangkan salur kapilari pada kulit, menggalakkan peredaran darah pada kulit, meningkatkan nutrisi kulit, mengelakkan dehidrasi, kekerasan dan kedutan pada kulit; dengan itu ia meningkatkan kelembutan kulit, merangsang pembaharuan sel, mengekalkan kelicinan dan menjaga khasiat kulit, mengelakkan penuaan awal dan seterusnya menghasilkan kesan kecantikan.  Selain itu, Kapsul Wild Ginseng dapat bertindak sebagai antioksida.

 

Perhatian

Produk ini ialah makanan nutrisi kesihatan tambahan. Namun begitu, kepada mereka dengan lidah yang berwarna merah gelap atau lapisan kekuningan yang tebal, mereka yang bersifat panas dalam atau mereka yang berasa panas, dos tinggi tidak sesuai diambil.  Sebagai penggantinya, dos rendah boleh digunakan dan ingat perbanyakan minum air, buah-buahan serta sayur-sayuran dan cuba sentiasa bangkitkan perasaan ceria.  Untuk memastikan pembuangan air besar berjalan setiap hari, adalah lebih baik diambil bersama dengan Kasly Aloe. Ia tidak sesuai diambil oleh mereka yang demam panas.  Selain daripada itu, lobak putih tidak harus dimakan dalam jangka masa pengambilan produk ini.

 

Make a Free Website with Yola.